Bij spoedgeval bel: 06 543 737 89

Over ons

Team VerloskundigenNone

Wij werken in een enthousiast, jong bevlogen team van 3 verloskundigen. Alle drie zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van verloskundigen. Wij werken afwisselend in diensten en spreekuren. Tijdens vakanties zullen we zover het kan voor elkaar waarnemen, zodat je jij kunt focussen op je eigen verloskundigen. Wel zo prettig! 

Werkwijze

Verloskundigenpraktijk Zuiderzee is al sinds begin jaren 90 een begrip in Huizen. Vele Huizenaren, maar ook Eemnessers en Blaricummers zijn geboren onder de handen van de verloskundigen van de Zuiderzee.
Stuk voor stuk zijn wij verloskundigen die het vak met heel veel passie en plezier beoefenen.  De cliënten staan voor ons centraal, net als jouw ideeën, opvattingen en gevoelens. Wij nemen de tijd om je te leren kennen en zijn flexibel in het afstemmen van onze zorg op jouw wensen. Wij vinden het belangrijk dat er een open sfeer ontstaat tijdens onze begeleiding. In onze gesprekken zijn jouw vragen, opmerkingen en twijfels daarom erg belangrijk; open communicatie zorgt voor begrip van beide kanten en de juiste ondersteuning.
Wij beschouwen de zwangerschap en bevalling als een natuurlijk proces en geloven in de kracht van de vrouw. Wij beschermen dit natuurlijke proces maar zorgen juist ook voor tijdige signalering van symptomen die een voorbode kunnen zijn van medische risico’s. Dit is een van de belangrijkste rollen van een verloskundige, de Poortwachtersrol. Wij werken als team verloskundigen nauw met elkaar samen en houden elkaar op de hoogte tijdens werkoverleggen en dienstoverdrachten.
 

Samenwerking

Onze samenwerking met diverse disciplines met elk hun eigen specialiteit, zorgt ervoor dat wij de kwaliteit waar wij naar streven kunnen waarborgen; Lactatiekundigen, gynaecologen, wijkverpleegkundigen, huisartsen, verpleegkundigen en klinisch verloskundigen in Tergooi Blaricum en kraamverzorgenden. Zo werken wij nauw samen met de lactatiekundige van het Geboortecentrum Huizen, maar ook met de kraamverzorgenden van Omega kraamzorg. Ook met andere kraamzorgorganisaties in de regio werken wij fijn samen.

menu Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl