Telefoon: 035 52 68 715  Spoed: 06 54 37 37 89 (24 uur per dag)
Home Zwanger Echo Bevalling Kraamtijd Kinderwens Advies Gastenboek
Welkom bij Verloskundigenpraktijk Zuiderzee
voor Huizen, Laren, Blaricum en Eemnes.
Ik wil me aanmelden

2 locaties in Huizen:
De Regentesse 102 

de Ruyterstraat 7, ’t Visnet.

1 locatie in Eemnes:
Torenzicht 26E.

Kraamtijd

..............................................................................................................................................................................

Tijdens de kraamtijd komen we jullie zeer regelmatig bezoeken. We controleren de gezondheid van moeder en kind. Wij geven je voorlichting en informatie en er is gelegenheid om de bevalling met elkaar na te bespreken. Daarnaast beschikken wij over kennis en kunde om jullie tijdens de 1e week te begeleiden bij het geven van borstvoeding en flesvoeding. Bij aanhoudende borstvoedingsproblemen raden wij aan om een lactatiekundige om raad te vragen. Dit alles gaat in nauwe samenwerking met de kraamverzorgende. Tussen de 4e-8e dag komt een medewerker van de GG&GD langs voor de hielprik (www.rivm.nl/pns/hielprik ) en gehoorscreening van de baby.
Wanneer alles naar tevredenheid verloopt, sluiten wij meestal rond de 10e dag het kraambed af.


Zes weken na de bevalling ben je welkom om nog een keer bij ons op nacontrole te komen. Daar bespreken we de bevalling, eventuele klachten en praten we over hoe het ouderschap jullie bevalt. Op indicatie meten we de bloeddruk en controleren we of je bloedarmoede hebt.

 

Ook wanneer je tijdens de zwangerschap en geboorte niet bij ons maar bij een gynaecoloog onder controle bent geweest, kun je voor begeleiding van het kraambed bij ons terecht. Meld je tijdens de zwangerschap óf zodra jullie kindje geboren is telefonisch bij ons aan.

Verloskundigen Zuiderzee - De Regentesse 102 - Huizen - 035 52 68 715 | Disclaimer en Privacystatement

reclamebureau ontwerpfabriek hilversum