Informatie

Deskundige en betrouwbare informatie


Welke onderzoeken kun je verwachten bij je bezoek aan de verloskundige? Wanneer is je eerste echo? Hoe zit het met voeding, medicijngebruik, sport en werk? Op google is veel te vinden wat je soms onterecht ongerust kan maken. Daarom hebben we alles wat je wil weten voor je op een rijtje gezet. We geven je betrouwbare informatie en adviezen om je optimaal te begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.


Maak je je zorgen om je gezondheid of die van je baby? Blijf er niet mee zitten, maar bespreek het met ons. Dit kan bij je eerstvolgende afspraak. Mocht het niet kunnen wachten, bel dan gerust de praktijk om je afspraak te vervroegen of bel de dienstdoende verloskundige op de spoedlijn.

In het begin van de zwangerschap zijn de controles minder frequent. Aan het einde kom je wekelijks op de praktijk langs voor een controle. Mocht in het begin van de zwangerschap voor jou niet wenselijk zijn om pas vier weken later langs te komen, maak dan eerder een afspraak of kort op het hartjesspreekuur of maak een gewoon afspraak van vijftien minuten.  

hartje-wit-blauw

menu Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine