Verloskundigen van de Zuiderzee

 

Wij werken in een enthousiast, jong bevlogen team van 3 verloskundigen. Alle drie zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van verloskundigen. Wij werken afwisselend in diensten en spreekuren. Tijdens vakanties zullen we zover het kan voor elkaar waarnemen, zodat je jij kunt focussen op je eigen verloskundigen. Wel zo prettig! 

 

 

Lieke van Wijk

 In juli 2002 ben ik afgestudeerd aan de Vroedvrouwenschool te Kerkrade (nu de Academie Verloskunde in Maastricht). Daarna heb ik 4 jaar gewerkt in een verloskundigenpraktijk in Brabant. In die jaren ontmoette ik mijn man en zijn we gaan samenwonen in Huizen. Vervolgens heb ik als klinisch verloskundige in Tergooiziekenhuis gewerkt. In deze periode heb ik zelf 2 prachtige kinderen op de wereld mogen zetten, Meike en Douwe.

In juli 2012 ben ik bij de Zuiderzee komen werken. Ik geniet van het intense contact dat je als verloskundige met de zwangeren hebt. Ik vind het belangrijk vrouwen vertrouwen in hun eigen lichaam te geven. En bovenal wil ik de zwangeren goed bijstaan in deze unieke periode van hun leven. Sinds september 2015 ben ik gediplomeerd echoscopiste.

 

   Judith Goudswaard

 Ik ben geboren en getogen in het mooie Fryslân. Een aantal jaar geleden is een langgekoesterde droom werkelijkheid geworden: verloskundige zijn! Daarvoor werkte ik als medisch secretaresse, officemanager en managementassistent in verschillende organisaties, waaronder Politie Fryslân.  
 Met heel veel enthousiasme en plezier ben ik na mijn opleiding aan het werk gegaan, eerst in verschillende praktijken in Friesland, daarna in Noord-Limburg en Gelderland en nu hier bij Zuiderzee! Ik geniet ongelooflijk van alle facetten van het vak en voel mij elke keer opnieuw vereerd om deel uit te maken van deze unieke en bijzondere gebeurtenissen.
 Naast verloskundige, ben ik haptotherapeut. Door mijn eigen zoektocht ben ik in aanraking gekomen met de haptonomie, dit heeft mijn leven enorm verrijkt en mij mede gevormd tot wie ik nu ben. Mijn verloskundige zorg heeft haar basis in de haptonomie.
 Mijn doel is om vanuit de verbinding, presentie en vertrouwen een (vertrouwens)band met jou en (indien aanwezig) je partner op te bouwen om jou/jullie vanuit de relatie professioneel en persoonlijk te begeleiden, met oog en aandacht voor jullie wensen en behoeften in het proces van zwangerschap en de overgang naar het ouderschap.

 

 

 

   Feline van Bladel

 Sinds december 2018 ben ik werkzaam bij de Zuiderzee. Zelf ben ik geboren en getogen in Huizen en daarom vind ik het nu erg leuk om in mijn eigen dorp aan het werk te zijn.
Van jongs af aan heb ik veel passie voor het vak verloskunde. Ik voel mij nog elke dag vereerd dat ik van mijn passie mijn werk heb mogen maken.
Als verloskundige vind ik dat persoonlijke zorg voorop hoort staat. Elke zwangere is anders en heeft haar eigen verhaal en/of wensen. Ik vind het belangrijk dat voor elke zwangere vrouw gepaste zorg geleverd wordt. De afwisseling in ons vak is wat voor mij verloskunde uitdagend maakt. Geen dag is hetzelfde.
Naast verloskundige, ben ik ook gediplomeerd echoscopiste. Dit is een mooie aanvulling op mijn vak.

In april 2021 heb ik zelf in jullie schoenen mogen staan en ben ik bevallen van mijn dochter Juna. 

 

 

 

hartje-wit-blauw

menu Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine