Bij spoedgeval bel: 06 543 737 89

Verloskundigen van de Zuiderzee

 

Lieke van Wijk

In juli 2002 ben ik afgestudeerd aan de Vroedvrouwenschool te Kerkrade (nu de Academie Verloskunde in Maastricht). Daarna heb ik 4 jaar gewerkt in een verloskundigenpraktijk in Brabant. In die jaren ontmoette ik mijn man en zijn we gaan samenwonen in Huizen. Vervolgens heb ik als klinisch verloskundige in Tergooiziekenhuizen gewerkt. In deze periode heb ik zelf 2 prachtige kinderen op de wereld mogen zetten, Meike en Douwe.

In juli 2012 ben ik bij de Zuiderzee komen werken. Ik geniet van het intense contact dat je als verloskundige met de zwangeren hebt. Ik vind het belangrijk vrouwen vertrouwen in hun eigen lichaam te geven. En bovenal wil ik de zwangeren goed bijstaan in deze unieke periode van hun leven. Sinds september 2015 ben ik gediplomeerd echoscopiste.

 

Sophie Leussink

Als klein meisje was ik al gefascineerd door zwangere vrouwen en pasgeboren baby’s. Dit is altijd zo gebleven en dus ben ik in 2015 afgestudeerd als verloskundige aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Nadat ik bij verschillende praktijken in de regio en Amsterdam ervaring op heb gedaan, ben ik in 2017 met veel plezier bij de Zuiderzee gaan werken. Sinds dat jaar ben ik ook gediplomeerd echoscopiste. Het mooie van ons afwisselende vak vind ik het bijwonen en begeleiden van een hele bijzondere periode in het leven van de zwangere en haar partner. De geboorte van een kind blijft elke keer weer speciaal.

 

Feline van Bladel

Sinds 1 december 2018 ben ik werkzaam bij de Zuiderzee. Daarvoor heb ik bij een praktijk in Almere gewerkt. Zelf ben ik geboren en getogen in Huizen en daarom vind ik het nu erg leuk om in mijn eigen dorp aan het werk te zijn.
Van jongs af aan heb ik veel passie voor het vak verloskunde. Graag wil ik deze passie verder uitbreiden door de echo-opleiding te gaan doen. Dit zou voor mij het vak compleet maken.
Als verloskundige vind ik dat persoonlijke zorg voorop hoort staat. Elke zwangere is anders en heeft haar eigen verhaal en/of wensen. Ik vind het belangrijk dat voor elke zwangere vrouw gepaste zorg geleverd wordt. De afwisseling in ons vak is wat voor mij verloskunde uitdagend maakt. Geen dag is hetzelfde.

 

 

 

menu Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl