Telefoon: 035 52 68 715  Spoed: 06 54 37 37 89 (24 uur per dag)
Home Zwanger Echo Bevalling Kraamtijd Kinderwens Advies Gastenboek
Welkom bij Verloskundigenpraktijk Zuiderzee
voor Huizen, Laren, Blaricum en Eemnes.
Ik wil me aanmelden

2 locaties in Huizen:
De Regentesse 102 

de Ruyterstraat 7, ’t Visnet.

1 locatie in Eemnes:
Torenzicht 26E.

Verloskundigen

..............................................................................................................................................................................

 

Links op de foto:

Ria Bos

Welkom op onze website. Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Ria Bos, getrouwd en mijn man en ik hebben twee kinderen van 18 en 20 jaar. Als verloskundige werk ik ruim 23 jaar in deze praktijk. Waarvan 17 jaar ook als klinisch verloskundige in Tergooiziekenhuizen. Daarvoor heb ik mijn verpleegkundige A opleiding gehaald. In de afgelopen jaren maak ik met veel plezier de echo's binnen de praktijk. Hiervoor heb ik een eerstelijns echoopleiding binnen de verloskunde behaald. Met deze opleidingen en de nodige werkervaringen vind ik het ontzettend leuk om jou als zwangere en je partner te begeleiden. Ik hoop dat jij je snel op je gemak en thuis zult voelen bij ons.

 

Rechts op de foto:

Lieke van Wijk- de Wilde

In juli 2002 ben ik afgestudeerd aan de Vroedvrouwenschool te Kerkrade (nu de Academie Verloskunde in Maastricht). Daarna ben ik gaan werken in een verloskundigenpraktijk in Brabant voor bijna 4 jaar. In die jaren ontmoette ik mijn man en zijn we gaan samenwonen in Huizen. Ik ben toen klinisch gaan werken in Tergooiziekenhuizen, eerst in Hilversum en na de fusie in Blaricum. In deze periode heb ik zelf 2 prachtige kinderen op de wereld mogen zetten, Meike en Douwe.

In juli 2012 ben ik bij de Zuiderzee komen werken. Ik geniet van het intense contact wat je als verloskundige met de zwangeren hebt. Ik vind het belangrijk vrouwen vertrouwen in hun eigen lichaam te geven. En bovenal wil ik jullie zwangeren goed bijstaan in deze unieke periode in jullie leven.

Sinds september 2015 ben ook ik echoscopiste.

 

Sinds 1 januari 2017 versterkt Sophie Leussink ons team tijdens vakanties, bijscholingen etc. Jullie kunnen haar tegenkomen tijdens het spreekuur maar ook bij de bevalling en in het kraambed.

 

 

 

 

Verloskundigen Zuiderzee - De Regentesse 102 - Huizen - 035 52 68 715 | Disclaimer en Privacystatement

reclamebureau ontwerpfabriek hilversum