Telefoon: 035 52 68 715  Spoed: 06 54 37 37 89 (24 uur per dag)
Home Zwanger Echo Bevalling Kraamtijd Kinderwens Advies Gastenboek
Welkom bij Verloskundigenpraktijk Zuiderzee
voor Huizen, Laren, Blaricum en Eemnes.
Ik wil me aanmelden

2 locaties in Huizen:
De Regentesse 102 

de Ruyterstraat 7, ’t Visnet.

1 locatie in Eemnes:
Torenzicht 26E.

Actueel

..............................................................................................................................................................................

Per 1 januari 2019 zal Ria Bos de Zuiderzee verlaten. Zij zal dan niet meer werkzaam zijn als verloskundige binnen de praktijk. De praktijk zal voortgezet worden door Lieke van Wijk. Zij zal samen blijven werken met Sophie Leussink en Feline van Bladel komt het team versterken. 
De naam van de praktijk, het adres en de contactgegevens blijven zoals ze nu zijn.
Voor clienten en relaties verandert er op het gebied van de dienstverlening niets. Je kunt dezelfde service en betrokkenheid van de praktijk verwachten zoals je dat gewend bent.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij de verloskundigen.

 

   Lieke van Wijk                      Feline van Bladel                      Sophie Leussink

 

 

Sinds 1 oktober 2016 zijn wij verhuisd van de Oostkade 60 naar de Regentesse 102 te Huizen.

Wij zitten samen met Omega kraamzorg in één gebouw, Geboortecentrum Huizen, zodat we gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Dat komt de zorg voor de zwangeren ten goede.  

Kijk ook eens op de nieuwe site van het Geboortecentrum Huizen. www.geboortecentrumhuizen.nl

 

Wij werken nauw samen met de lactatiekundigen van Omega Kraamzorg.

Elke week op woensdagmiddag is er een inloopspreekuur van 14.00 tot 17.00 uur. Zwangeren en kersverse moeders kunnen langskomen om vragen te stellen over borstvoeding. De eerste 15 minuten zijn gratis en daarna betaal je 10 euro per 15 minuten. Voor een uitgebreid Borstvoedingsconsult thuis betaal je 125 euro. De meeste aanvullende polissen van de zorgverzekeraars vergoeden deze consulten. Kijk dus goed in je polis.  

Zij geven ook voorlichtingsbijeenkomsten in het Geboortecentrum waarvoor jij je kunt opgeven. Daardoor ben je goed voorbereid op het geven van borstvoeding. Dit is op een avond van 18.30u tot 20.45u en kost 20 euro per stel. Kijk op de website www.borstvoedingcursus.nl voor de actuele data en het inschrijfformulier.

 

Elke woensdagavond wordt er zwangerschapsyoga gegeven in het Geboortecentrum Huizen. Voor meer informatie, kijk op: www.praktijkmijnlijf.nl

Hier kun je ook terecht voor het huren van bevalbaden.

 

 

Studenten

Bij de Zuiderzee komen jullie zo nu en dan verloskunde studenten tegen. Wij vinden het leuk om onze kennis met ze te delen. Zij houden ons scherp en we blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Afhankelijk van het studiejaar zal een student in meer of mindere mate verrichtingen bij je uitvoeren. Hiervoor zullen wij altijd toestemming aan je vragen.
 
 
Klachtenregeling:
Heeft u een klacht blijf er niet mee rond lopen. Vertel ons wat je dwars zit. Het is belangrijk dat je vertrouwen kunt hebben in de kwaliteit van onze zorg. Ben je toch ergens ontevreden over, vertel het ons.
Dan proberen we het samen op te lossen. Van jouw op- of aanmerkingen kunnen wij wat leren. Vind je het prettig als iemand je helpt om je klacht in te dienen, neem dan contact op met de onafhankelijke organisatie CBKZ, telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088 - 0245123. www.klachtverloskunde.nl
 

 

Verloskundigen Zuiderzee - De Regentesse 102 - Huizen - 035 52 68 715 | Disclaimer en Privacystatement

reclamebureau ontwerpfabriek hilversum