Bij spoedgeval bel: 06 543 737 89

Actueel

 

ZwangerHap

De zwangerschapsapp van het voedingscentrum waarin je heel gemakkelijk kunt zien, wat je nu wel of niet mag eten. Zwangerhap is te downloaden via de appstore of playstore. 

 

Hartjes-spreekuur

Vanaf ongeveer 12 weken zwangerschap kunnen we met onze doptone naar het hartje van je kindje
luisteren. Een wonderlijk geluid!
Tijdens elke reguliere controle zullen we naar het hartje luisteren, om te horen of alles goed klinkt.
Ben je een keer onzeker of wil je dit bijzondere moment een keer delen met een familielid of vriend(in)? Dan ben je van harte welkom om naar ons Hartjes-spreekuur te komen. Dit Hartjes-spreekuur is bedoeld voor iedereen die buiten reguliere afspraken om naar het hartje wil komen luisteren, om welke reden dan ook. Er is geen limiet aan het aantal keren dat je ons hiervoor mag bezoeken en ook kinderen zijn welkom om mee te komen.

Dit spreekuur is er elke maandag van 17:30 tot 18:00.
Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Als onze spreekkamer open is, kun je gewoon bij ons binnenlopen. Is de deur dicht, neem dan even plaats in de wachtkamer. Als we klaar zijn met degene voor jou, roepen we je binnen.

 

Lactatiekundige

Wij werken nauw samen met de lactatiekundige van Omega Kraamzorg.

Elke week op woensdagmiddag is er een inloopspreekuur van 14.00 tot 16.00 uur. Zwangeren en kersverse moeders kunnen langskomen om vragen te stellen over borstvoeding. De eerste 10 minuten zijn gratis en daarna betaal je 10 euro per 15 minuten. Voor een uitgebreid Borstvoedingsconsult thuis betaal je 125 euro. De meeste aanvullende polissen van de zorgverzekeraars vergoeden deze consulten. Kijk dus goed in je polis.  

Zij geeft ook voorlichtingsbijeenkomsten in het Geboortecentrum waarvoor jij je kunt opgeven. Daardoor ben je goed voorbereid op het geven van borstvoeding. Dit is op een zaterdagochtend en kost 20 euro per stel. Kijk op de website www.borstvoedingcursus.nl voor de actuele data en het inschrijfformulier.

Voor meer informatie: www.geboortecentrumhuizen.nl

Cord Ring

None

De Cord ring is een goede vervanger van de originele navelklem (links op de foto). De Cordring wordt geplaatst op het einde van de afknipte navelstreng en er blijft alleen een klein elastiekje achter. Het lange uiteinde wordt afgeknipt. Deze Cordring zit veel prettiger voor de baby maar is ook makkelijker bij het verschonen van de luier. De Cordring zit niet standaard in het kraampakket, maar is los verkrijgbaar bij de Verloskundigen van de Zuiderzee. 

 

 

Zwangerschapsyoga

Elke woensdagavond wordt er zwangerschapsyoga gegeven in het Geboortecentrum Huizen. Voor meer informatie, kijk op: www.praktijkmijnlijf.nl

Hier kun je ook terecht voor het huren van bevalbaden.

 

Studenten

Bij de Zuiderzee komen jullie zo nu en dan verloskunde studenten tegen. Wij vinden het leuk om onze kennis met ze te delen. Zij houden ons scherp en we blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Afhankelijk van het studiejaar zal een student in meer of mindere mate verrichtingen bij je uitvoeren. Hiervoor zullen wij altijd toestemming aan je vragen.

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

 

 

menu Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl