Telefoon: 035 52 68 715  Spoed: 06 54 37 37 89 (24 uur per dag)
Home Zwanger Echo Bevalling Kraamtijd Kinderwens Advies Gastenboek
Welkom bij Verloskundigenpraktijk Zuiderzee
voor Huizen, Laren, Blaricum en Eemnes.
Ik wil me aanmelden

2 locaties in Huizen:
De Regentesse 102 

de Ruyterstraat 7, ’t Visnet.

1 locatie in Eemnes:
Torenzicht 26E.

Actueel

..............................................................................................................................................................................

Per 1 oktober 2016 zijn wij verhuisd van de Oostkade 60 naar de Regentesse 102 te Huizen.

Wij zitten samen met Omega kraamzorg in één gebouw, Geboortecentrum Huizen, zodat we gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Dat komt de zorg voor de zwangeren ten goede.  

Kijk ook eens op de nieuwe site van het Geboortecentrum Huizen. www.geboortecentrumhuizen.nl

 

Sinds 1 januari 2017 is Sophie Leussink een verloskundige die ons team komt versterken tijdens vakanties, bijscholingen etc. Jullie kunnen haar tegenkomen tijdens het spreekuur maar ook bij de bevalling en in het kraambed. 

 

Wij werken nauw samen met de lactatiekundigen van Omega Kraamzorg.

Elke week op dinsdag en donderdagmiddag is er een inloopspreekuur van 14.00 tot 17.00 uur. Zwangeren en kersverse moeders kunnen langskomen om vragen te stellen over borstvoeding. De eerste 15 minuten zijn gratis en daarna betaal je 10 euro per 15 minuten. Voor een uitgebreid Borstvoedingsconsult thuis betaal je 125 euro. De meeste aanvullende polissen van de zorgverzekeraars vergoeden deze consulten. Kijk dus goed in je polis.  

Zij geven ook voorlichtingsbijeenkomsten in het Geboortecentrum waarvoor u zich kunt opgeven. Daardoor ben je goed voorbereid op het geven van borstvoeding. Dit is op een avond van 18.30u tot 20.45u en kost 20 euro per stel. Je kunt je opgeven via de site www.borstvoedingcursus.nl

 

Studenten

Bij de Zuiderzee komen jullie zo nu en dan verloskunde studenten tegen. Wij vinden het leuk om onze kennis met ze te delen. Zij houden ons scherp en we blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Afhankelijk van het studiejaar zal een student in meer of mindere mate verrichtingen bij je uitvoeren. Hiervoor zullen wij altijd toestemming aan je vragen.
 
 
 

 

 
 

 

Verloskundigen Zuiderzee - De Regentesse 102 - Huizen - 035 52 68 715
reclamebureau ontwerpfabriek hilversum