Kraamzorg Zuiderzee

Tijdens de zwangerschap bereid je je al voor op de geboorte van je kindje en de tijd erna. Kraamzorg is een belangrijk onderdeel van deze periode en wij willen je ook hier graag bij helpen.

Met een klein maar persoonlijk team aan kraamverzorgenden kunnen wij zorg bieden in de kraamperiode. Wij streven naar één kraamverzorgende tijdens de kraamperiode. 

Wil je gebruik maken van deze persoonlijke en professionele kraamzorg dan kun jij je opgeven:

 

Inschrijfformulier kraamzorg Zuiderzee

kraamzorg op maat

Kraamzorg op maat leidt ertoe dat je de kraamzorg krijgt, die nodig is om jou en je kind een goede start te geven. De kraamzorg biedt daarbij ondersteuning op het gebied van verzorging van moeder en kind, geeft instructies, advies en voorlichting, draagt zorg voor goede hygiëne en een aantal basis huishoudelijke taken.

borstvoeding

Borstvoeding is de beste start voor jou en je baby. Kraamzorg Zuiderzee vindt het belangrijk dat (aanstaande) ouders op een professionele wijze informatie krijgen zodat je een bewuste keuze kunt maken of je borst- of flesvoeding aan je baby gaat geven. Een goede begeleiding bij borstvoeding is belangrijk voor het welslagen ervan. Om deze begeleiding te waarborgen hebben wij goed opgeleide kraamverzorgenden in dienst. De kraamverzorgenden worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van borstvoeding.
Tevens is een van onze kraamverzorgende geschoold als borstvoedingscoach. Op de maandag op de ONeven weken heeft zij van 16.00u - 17.00u een inloopspreekuur voor alle cliënten van de Zuiderzee om vragen over borstvoeding te kunnen stellen. 

Wij leveren kraamzorg in Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren en de Blaricummermeent.
Voor meer informatie over de kraamzorg verwijzen wij jullie door naar de website: www.kraamzorgzuiderzee.nl

hartje-wit-blauw

menu Deze maatwerk website wordt onderhouden met de Websitemachine